Indstillinger for køkkenbelysning

Personer, der ønsker et nyt look til deres køkken, behøver ikke at ombygge det fuldstændigt; de kan drage fordel af opdateret køkkenbelysning for at forbedre udseendet og modernisere køkkenet.

Under kabinetbelysning

Under kabinetbelysning er en god måde at øge belysningen i dit køkken og over dine arbejdsområder samt gøre dit køkken mere moderne. Fluorescerende, LED og glødelys er alle tilgængelige til belysning under kabinet, så der er en mulighed for enhver type køkkenindretning og personlig smag.

Forsænket belysning

En anden god måde at opdatere dit køkkenbelysning på er at tilføje forsænket belysning, hvilket kan være en fantastisk måde at forbedre stemningen i rummet samt tilføje nogle “opgave” -belysning til at skære, læse opskrifter og andre job. Forsænket belysning er også en fantastisk måde at tilføje “accent” -belysning for at fremhæve kunst eller specifikke områder i køkkenet.

Tilføjelse af dæmperskifte

En lysdæmper er også en god måde at opgradere dit køkkenbelysning på. En lysdæmperkontakt kan tillade skarpe lys i køkkenet til madlavning, hakning og rengøring, men det kan også tillade svag lys, der er perfekt til at spise middag eller nyde en varm kop kaffe eller cocktails.

Andre køkkenbelysningsmuligheder

Der er andre køkkenbelysningsmuligheder, der giver dig mulighed for at opnå den perfekte kombination af opgave- og accentbelysning. Pendellamper er en af ​​disse muligheder. Normalt findes hængende over en køkkenø, bar eller andet arbejdsområde, pendelbelysning er simpelthen inventar, der hænger på drop bars. I nogle tilfælde er armaturet en enkelt skygge, men det kan også omfatte lysekroner eller andre dekorative lysarmaturer. En pendellampe er en fantastisk måde at tilføje indretningen til dit køkken såvel som belysningen på.

One thought on “Indstillinger for køkkenbelysning

Skriv et svar