Keittiön valaistuksen asetukset

Ihmisten, jotka haluavat keittiölleen uuden ilmeen, ei tarvitse uudistaa sitä kokonaan. he voivat hyötyä päivitetystä keittiön valaistuksesta, joka parantaa keittiön ulkoasua ja modernisoi.

Kaapin valaistuksen alla

Kaappivalaistus on hyvä tapa lisätä valaistusta keittiössäsi ja työtilojen yläpuolella sekä tehdä keittiöstäsi nykyaikaisempi. Loistelamppu, LED ja hehkulamppu ovat kaikki saatavilla kaapin alle, joten vaihtoehtoja löytyy jokaiseen keittiön suunnitteluun ja persoonalliseen makuun.

Upotettu valaistus

Toinen loistava tapa päivittää keittiön valaistus on lisätä upotettu valaistus, joka voi olla loistava tapa parantaa huoneen tunnelmaa sekä lisätä ”tehtävä” -valaistusta leikkaamista, reseptien lukemista ja muita töitä varten. Upotettava valaistus on myös loistava tapa lisätä ”korostusvalaistusta” korostaaksesi taidetta tai tiettyjä alueita keittiössä.

Vaimentimen vaihto lisäys

Himmennin on myös hyvä tapa päivittää keittiön valaistusta. Himmennyskytkin mahdollistaa kirkkaat valot keittiöön ruoanlaittoa, pilkkomista ja siivoamista varten, mutta se voi myös sallia himmeän valon, joka sopii täydellisesti illallisen syömiseen tai kuuman kahvin tai cocktailien nauttimiseen.

Muut keittiön valaistusvaihtoehdot

On olemassa muita keittiön valaistusvaihtoehtoja, joiden avulla voit saavuttaa täydellisen yhdistelmän työ- ja korostusvalaistusta. Riippuvalot ovat yksi näistä vaihtoehdoista. Riippuvalaisin, joka roikkuu yleensä keittiösaarekkeen, baarin tai muun työalueen yläpuolella, on yksinkertaisesti kalusteet, jotka riippuvat pudotustankoista. Joissakin tapauksissa valaisin on yksivärinen, mutta se voi sisältää myös kattokruunuja tai muita koristevalaisimia. Riippuvalaisin on loistava tapa lisätä keittiöön sisustusta ja valaistusta.

One thought on “Keittiön valaistuksen asetukset

Vastaa